TACA’T PER EL CÀNCER INFANTIL! 

23 DE FEBRER  A LES 17.00 DE LA TARDA.

Des de l’Ampa de l’escola volem organitzar una xocolatada solidària, amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca del Càncer Infantil. Per aquest motiu demanem col·laboració a cada classe per portar una coca o galetes pel proper divendres 23 de Febrer a les 17.00 de la tarda. La xocolata desfeta serà feta per la Casa Graupera.

Si voleu participar, informeu al delegat o delegada de cada classe abans de dijous 22 de Febrer. Les coques s’hauran de portar el mateix divendres abans de les 16.00 de la tarda.

OBJECTIU

Es precisa col·laboració per impulsar la xocolatada solidària. Amb la nostra ajuda podran finançar la pàgina web, publicitat, marxandatge, difusió en mitjans i xarxes socials, etc.

Tots els diners que excedeixi els costos es donarà a l’Obra Social Sant Joan de Déu i se sumarà a la campanya de la xocolatada.

HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

Gràcies a aquest grup d’investigació, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona poden oferir totes les tècniques de diagnòstic molecular i de pronòstic de la malaltia pels seus pacients, al temps que treballen en el desenvolupament de noves teràpies, més efectives i menys agressives per als nens i nenes que pateixen càncer.

Ajuda’ns a créixer: