Actualitat AMPA

Activitats, notícies i projectes

4/05: ASSEMBLEA I ELECCIONS AMPA

Apunteu-vos la data: 4 de maig. Durant aquell dia celebrarem Eleccions per tal de renovar la Junta Directiva de l’Associació, i al vespre, després de l’escrutini, hi haurà Assemblea General i Extraordinària de l’AMPA.

read more

Casal d’estiu a la Immaculada

Un any més, la Comissió de Casals de l’AMPA ha enllestit l’oferta del Casal d’aquest estiu, escollint a l’empresa de serveis educatius, Via Lleure per a la seva organització. Us presentem la descripció de la proposta i els documents necessaris per a formalitzar la inscripció.

read more

I tu, socialitzes?

Aquí tens tot el que cal saber sobre el nostre projecte de socialització de llibres de text. La teva adhesió és important per seguir endavant amb aquest projecte solidari!

read more

Les noves maneres d’ensenyar

Us volem compartir aquest àudio, es tracta d’una entrevista al programa de ràdio El Món a Rac 1 a Montserrat del Pozo, directora de l’Escola Montserrat, i a Pepe Menéndez, director adjunt de Jesuïtes Educació, juntament amb el professor d’economia Xavier Sala i Martín.

read more

MEMÒRIA AMPA 2014-2015

Compartim els diferents materials que hem elaborat pel tancament del curs 2014-2015 i que van ser presentats i aprobats en l’Assemblea General de socis del passat 11 de febrer.

read more

L'AMPA en imatges

  • Una foto de Flickr
  • Una foto de Flickr
  • Una foto de Flickr
Flickr Badges Widget

Subscriu-te al bloc per correu electrònic

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre les notificacions d'entrades noves.