“ALICIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES”

INFORMACIÓ SOBRE LA RUA DE CARNESTOLTES DE VILASSAR:

Aquest any, des de l’Ampa de La Immaculada, us tornem a proposar a totes les famílies que participeu a la rua de Carnestoltes de Vilassar. Volem fer una comparsa dedicada al conte de Lewis Carroll “Alicia al país de les meravelles”.
Quants més siguem, més bé ens ho passarem i més lluirà, la comparsa!! Animeu-vos-hi!!
QUINA ÉS LA IDEA?

La idea de la rua és fer pinya, tot junts, amb un gran exèrcit de cartes i amb els diferents tipus de flors que surten a la pel·lícula. Unes cartes i unes flors que acompanyaran els personatges principals.

La nostra proposta és que es vegin moltes cartes i moltes flors, i que tothom pugui seguir, durant la rua, una coreografia molt fàcil i senzilla, adaptada per a tota la família.

Per animar més l’ambient, ens acompanyaran els Tabalers de Vilassar que donaran ritme a tots els passos i coreografies de la comparsa.

Animeu-vos, serà molt divertit!!

DE QUINS PERSONATGES EM PUC DISFRESSAR?

Per fer una comparsa ben lluïda, necessitem que es vegi una gran varietat de cartes i de flors. Per això, aquesta és la proposta de l’Ampa, que cadascú triï algun d’aquests dos personatges. Ara bé, si a algun nen o nena li fa molta il·lusió disfressar-se d’algun altre personatge del conte, no hi ha cap inconvenient en què ho faci.

TALLER DISFRESSES

Aquest dissabte 27 de gener, de 17h a 20h de la tarda, farem un taller a l’Estrella per tal d’ajudar a totes aquelles famílies que ho vulgueu a fer la vostra disfressa: o de carta o de flor. Des de l’Ampa, posarem una part del material necessari, la resta l’ha de portar cadascú. Al final d’aquesta pàgina, us detallem el material que heu de portar.

I SI NO PUC ANAR AL TALLER?

Pots preguntar qualsevol dubte a la Comissió de Carnestoltes de l’Ampa o bé a través del teu delegat o delegada de classe. També et podem ajudar a fer la disfressa a partir del 30 de gener fins el 2 de febrer de 15h a 17h de la tarda, a l’Estrella. Només ens has d’avisar abans perquè puguem preparar tot el material necessari.

DESCARREGAR MANUALS DISFRESSES:

  1. PDF Material necessari disfressa Carta i Flor:  Descarregar
  2. Imatges de la Rua Carnestoltes 2018: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1805591159490980.1073741843.495152913868151&type=1&l=894cf0493b
  3. Imatges del treball que s’està fent: 

    Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

  1. Coreografia 1: Ball que farem en moments que estem quiets i quan entrem a plaça.
  2. Coreografia 2: Ball que farem caminant a vegades i quan entrem a plaça.
  3. Vídeo de com fer disfressa flor: 

4.Vídeo de com fer disfressa carta:

Si tens qualsevol dubte, pots escriure un e-mail a l'AMPA:

5 + 13 =